Tóth Márta

Tóth Márta – leendő 1. osztályos tanító néni bemutatkozása

Kedves Leendő 1. osztályos Szülők!
Fogadják sok szeretettel a bemutatkozásomat: Tóth Mártának hívnak. Főiskolai tanulmányaimat a váci Apor Vilmos Katolikus Főiskolán végeztem tanító szakon.
2009-ben kezdtem el tanítói munkámat a Versegi Tagiskolában napközis nevelőként, majd 3-4. osztályosokat tanítottam. 2019-től jelenleg is Kartalon dolgozom, második osztályban tanítok. Hála telt szívvel gondolok az elmúlt 12 év távlatából: a közösen megélt boldog pillanatokra, sikerekre, nevetésre, elért célokra, meghitt és felejthetetlen szeretetmorzsákra.
Mindennapjaim során arra törekszem, hogy diákjaimat a szorgalommal elért tudásra, a jóra való nyitottságra, egymás tiszteletére tanítsam. Feladatom, hogy tanítványaimat türelemmel, következetességgel, kedvességgel, szeretettel a helyes úton tereljem.
Célom, hogy nyugodt, szeretetteljes, befogadó környezetet és osztályközösséget teremtsek játékos formában. Alapvető és mindenkinek elérhető közös célokat szeretnék megfogalmazni, hogy gyermekükkel együtt szorgalmasan és kitartóan nekiindulhassunk egy izgalmakkal és tudással teli új világnak.

Szeretettel: Márti néni