Ingyenes tanszercsomag átvétele

Tisztelt Szülők!
Ingyenes tanszercsomag átvételéhez kérem Önöket, hogy aki Rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben (RGYK) részesül az arról kapott határozat másolatát szíveskedjen beküldeni gyermekével a holnapi tanévzáró ünnepségre (2024.06.21 – péntek 18:00 óra). Lezárt borítékban, névvel, osztállyal ellátva osztályfőnöknek adják át.
2024/2025-ös tanévben az előzetes információk alapján újból lehetőség lesz ingyenes tanszercsomag kiadására.
– A Projektben megvalósuló tanszercsomag alapfeltétele, hogy tanszercsomag csak olyan 1-8. évfolyamos tanulónak adható, aki az osztás napján érvényes RGYK határozattal rendelkezike nélkül nem részesülhet az ingyenes tanszercsomag osztás keretében rendelkezésre álló csomagokból.
– Az osztás várható időpontja: 2024. augusztus 20. és 2024. szeptember 30. közötti időszak.
– Amennyiben az RGYK határozata nincs meg, lejárt vagy a várható osztási időszakban már nem lesz érvényes, abban az esetben szíveskedjenek a település jegyzőjét felkeresni és az RGYK határozatot megkérni/megújítani annak érdekében, hogy a jövőben is a hasonló ingyenes szolgáltatást igénybe tudják venni.
A megkért vagy megújított RGYK határozatok másolatát minél előbb szíveskedjenek az iskola részére továbbítani e-mailben, postai úton vagy a nyári szünetben szerdai napokon 09:00-13:00 óra között. E-mailben jól fotózott fájlokat szíveskedjenek csak küldeni. Jól kivehető és jól olvasható legyen, miden adat látszódon rajta.
A rászoruló tanulók csak akkor kapják meg a tanszercsomagot, ha van az iskola felé leadott érvényes határozat másolat.
e-mail cím: kovacsneanna@kartal-konyves.hu
Levelezési cím, felső tagozatos iskola : Kartali Könyves Kálmán Általános Iskola
2173 Kartal, Iskola tér 1.
Tisztelettel: Elekné Kisbenedek Csilla
igazgató
Kartali Könyves Kálmán Általános Iskola
Previous Article
Next Article